Jdi na obsah Jdi na menu

Slavnostní otevření nově postaveného multifunkčního hřiště v Pacově u Říčan

20. 11. 2015

Přestřihnutí pásky a slavnostní přípitek se uskuteční v úterý 24. listopadu 2015 v 13.00 hodin v prostoru nového sportovního areálu v Pacově (vstup do areálu je z ulice U Rybníka).

 

rop.jpg

 

Pro návštěvníky je připraveno něco teplého k snědku (gulášek, klobásy, koláčky) a k pití (pivo, nealko, kafe). A v rámci doprovodného programu si ROP Střední Čechy pro přítomné připravil soutěžní hru. Chcete získat flešku, deštník, deku nebo jiné praktické předměty? Stačí správně složit puzzle u propagačního stánku a je to. Přijďte se do Pacova podívat a zasoutěžit si o pěkné ceny!

Realizace II. etapy výstavby volnočasového areálu probíhala od května do září letošního roku. Projekt zahrnoval vybudování víceúčelového hřiště s umělým povrchem o rozměrech 20 x 40 m s navazující nářaďovnou, které umožní provozování malé kopané, florbalu, volejbalu, nohejbalu, basketbalu a dalších sportů. Vznikla zde také nová dráha pro in-line bruslení nebo jízdu na kole, hřiště na pétanque, další herní prvky pro nejmenší děti a klubovna se sociálním zázemím a občerstvením pro návštěvníky.

Mgr. Adéla Ambrožová, tisková mluvčí MěÚ Říčany

 

Pozvánka na slavnostní otevření

 

Převzato z webových stránek města Říčany.

 

ricany_logo